Pages

Subscribe:

torstai 30. toukokuuta 2013

Sheltteilyä koko viikonloppu


Sekä lauantai että sunnuntai meni shelttiporukalla mätsäröimiseen ja koirien juoksuttamiseen. Tai no, meidän osalta mätsäröinti oli vain kannustusjoukkoina olemista. Lauantaina tarkoitukseni oli tehdä koulujuttuja, oikeastaan aloitella 4kk rästissä ollutta uskonnon itsenäistä kurssia. Loppujen lopuksi luin kurssikirjan ja tein tehtävät edellisenä iltana ennen sovittua koepäivää. Se siitä viikonlopun hurjasta opiskelusta!

Lauantaiaamuna kävin katsomassa Medyan kanssa lähellä olevan pihakirppiksen tarjontaa. Paikalla sattui olemaan myös ~5kk ikäinen chihuahuapentu. Ei herranjumala, minkä huudon kakara aloitti, kun kyseinen pentu ilmestyi huomaamattani aivan lähettyville. En osaa yhtään sanoa, minkä takia se on aloittanut rääkymään muille koirille kurkku suorana, jos Medyaan ei ehdi saamaan kontaktia ennen toisen kohtaamista. Ei se näytä niitä pelkäävän ainakaan. Tuota huutoa en kuitenkaan kestä katsoa ollenkaan, joten päätin vastoin alkuperäisiä suunnitelmia napata koirat matkaan ja suunnata Koneen kentälle katsomaan mätsärivilinää.

Koska mätsärireissu ei ollut edes suunniteltu, olimme paikalla vasta kun kehät olivat jo käynnissä. Mätsäripaikalta löysimmekin Annin ja Jennin koirineen. Häntä pystyssä pennun piti taas hieman pöhistä muille, mutta tilanne rauhoittui melko nopeasti. Hellin ja Noelan kehäsuorituksia odotellessa ja katsellessa Medya sai hieman treenata ravaamista näyttelyhihnassa. Melko tiivis kontaktihan tuolla on, se vielä pois niin hyvä tulee! Kehien loputtua nappasimme Medyasta uuden rakennekuvan. Viereisellä heinikkoalueella shelttikolmikko pääsi purkamaan jäljelle jäänyttä energiaa.


Sunnuntaille olimme alunperin suunnitelleet shelttilenkkiä Koivukylään. Samaisessa kaupunginosassa näytti kuitenkin olevan aamupäivällä mätsäri, joten sinne siis! Itselläni molemmat olivat taas vain turistina. Pienet sadekuurot eivät haitanneet ja mätsärin päätyttyä siirryimme Hiekkaharjun puolelle juoksuttamaan koiria pellolle.


 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti