Pages

Subscribe:

torstai 25. joulukuuta 2014

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Hyvää Joulua!


Iloista ja mukavaa joulua myös blogin lukijoille!

Viimeisin kuukaus on mennyt aika kiireellisissä merkeissä. Blogiin olisi vaikka mitä kirjoiteltavaa, niin peruskuulumisia, harrastusjuttuja (varsinkin agilityn saralta), omia mietteitä jalostuksesta/kasvatuksesta ja nartun omistamisesta, Taikan lihashuolloista ja ja ja. Olisihan tuota juttua moneenkin postaukseen. Varsinkin viimeisin viikko on ollut melko stressaava, sillä aika on ollut todella vähissä valmennuskurssin, muuton ja joulun lähestymisen takia. 

Muutto oikeastaan on vienyt eniten aikaa, sillä Viikin maisemat vaihtuivat 18. päivä Vantaan Vaaralaan. Oma egoni ei kyllä vielä kestä vantaalaisuutta (helpotuksena lähimmälle Helsingin rajalle on n. 100m!), mutta kerrostalokolmio vaihtui erillistaloon (käytännössä paritaloon). 4 huonetta, keittiö, kodinhoitohuone, 2x wc, sauna ja oma piha, joten ehkä me selviämme. Medya ainakin on ollut hurjan innoissaan pihasta ja pihalla sijaitsevasta pienestä koristelammesta, jossa on oikein hauskaa uittaa tassuja pakkasellakin. Mutta katsotaan kunhan kaikki muuttolaatikot on hävitetty, tavarat aseteltu paikoilleen ja hieman uusia tavaroita ostettu niin voisin yrittää pienen taloesittelyn tehdä. 

Yritän ehtiä palailemaan blogitekstien pariin vielä tämän vuoden puolella, mutta rästissä on vino pino valmennuskurssitehtäviä kemian ja fysiikan osalta, joten voi olla, että joululoma vierähtää ennemminkin niiden parissa. Varsinkin tuo fysiikka on ikävästi päässyt vuodessa unohtumaan, joten se vaatii työtä, hikeä, verta ja kyyneliä, jotta homma lähtisi taas rullaamaan. Uusi opiskelupaikka ensi vuodelle olisi kuitenkin mukava, joten ei kai auta kuin kaivaa motivaatio pohjamudista ja yrittää pientä asennemuutosta!