Pages

Subscribe:

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kaikki hyvä loppuu aikanaan

Meidän yhteinen agilitytaival Taikan kanssa sai päätöksen. Viimeiset treenit, tai oikeastaan agimöllit, suoritettiin hieman haikein mielin. Asiaa ei toki parantanut se, että tiedossa oli nyyttärit ja kasoittain suklaata, karkkia ja keksejä, ja itsehän en toki ole herkkulakossa. Itsekuri kuitenkin piti, vielä pitäisi olla 1,5 viikkoa ilman! Sitten mässätään oikein urakalla kuluneen kuukauden kunniaksi.
Illan ohjelmassa oli siis möllirata kera seuraavan treeniryhmän kanssa. 21 esteen rata ei ihan helpoimmasta päästä ehkä ollut, muttei myöskään hirveän haastavakaan. Pieni shetlantilainen osoitti taas pätevyyttään kentällä.

Viimeisten treenien "kunniaksi" Taika pääsi piiitkästä aikaa suorittamaan putkien ja rimojen lisäksi myös A-esteen. Rimat nostettiin myös parin kuukauden tauon jälkeen 20 senttiin. Radassa ei oikeastaan ollut mitään ihmeellistä, ensimmäisellä rundilla vauhti oli hieman hakusessa (tekikö rimat vai oma ehkä hieman innoton ohjaus?). Kepeille Taika haki haahuillen, joten tältä radalta ei vielä nollaa irronnut. Myös hypyn 18 jälkeen A olisi ollut paaaljon houkuttelevampi, mutta ehdin onneksi karjaista koiran oikeaan osoitteeseen ajoissa.

Toinen kierros oli huomattavasti vauhdikkaampi ja tarkempaa työskentelyä. Edellisen kierroksen keppiongelmat unohtuivat ja enää A-este ei vetänyt yhtä vahvasti puoleensa. Virheettömällä radalla pääsimme maaliin tasan minuutissa, olemmehan hyvin täsmällisiä.

Aikaa oli vielä kolmannelle kierrokselle kahden tunnin treenien vuoksi, joten viimeisen radan päätin tehdä ilman rimoja. Kepeille Taika haki hienosti, varsinkin An jälkeen (nro 10). Loppurata menikin aika sähläykseksi, kun omista aivoista katkesi yhteydet. Hieno nolla oli kuitenkin jo alla, joten hieman pelleillen saavuimme kuitenkin omalla tyylillämme maaliin asti.

Pienisuuri shetlantilainen ylsi nollaradallaan mukavasti sijalle kaksi! Ruusuke pääsee koristamaan seinääni ja dentastix popsittiin osittain parempiin suihin jo agilityhallilla. Vinkuleluista Taika ei sen sijaan välitä ollenkaan, mutta voipi olla, että kohta sillekin on parempaa käyttöä... :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti