Pages

Subscribe:

lauantai 30. marraskuuta 2013

Best-In Puppy Show


Ylläoleva kuva kertoo hyvin, millä asenteella Medya vieraili 24.11. Best-In Puppy Showssa Rune Fagerströmin arvioitavana. Tavalliseen tapaansa näyttelypaikalla oli Medyan mielestä hurjan hauskaa, rapsutuksia se osasi kerjätä oikein runsaasti ohikulkevilta messuvierailta ja muutaman uuden koiratuttavuudenkin se sai. Medya on selkeästi sitä mieltä, että jos joku sattuu vilkaisemaan sitä, niin kys. ihminen rakastaa Medyaa. Kehää odotellessa se tummilla nappisilmillään tapitti ohi käveleviä ihmisiä ja katsekontaktin saadessaan alkoi joko häntä heräämään eloon tai koira oli takajaloillaan samalla kun huitoi etutassuillaan vierasta kohti.



Kehäkäytös oli taas melko samaa sarjaa mitä aina ennenkin. Seisominen meni aika kivasti rauhakseltaan, mutta liikkeissä taas olisi ollut parantamisen varaa. Taas hihna kiristyi ikävästi, kun vauhtia löytyi enemmän kuin olisi ollut tarpeen. Häntä oli myös komeasti liikkeissä ylhäällä innostuksen merkkinä.

"9kk Erinomainen koko. Hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä sukupuolileima. Hyvä pään pituus. Sopiva otsapenger. Hyvin taittuneet korvat. Hyvä kaula. Pysty olkavarsi. Riittävä eturinta. Hyvä runko. Turhan lyhyt ja jyrkkä lantio. Sopiva luusto. Vielä kapea etuosa. Sivulta liikkuu normaalisti. Turhan ylpeä hännästään liikkeessä. Hyvä karva. Esiintyy ja esitetään hyvin"
PEK2

Vaikka KP:ta ei meille tällä kertaa suotukkaan, olen silti melko tyytyväinen tulokseen. Vanhempia narttupentuja oli nelisen kappaletta, joten mustuainen ylsi yllättävän korkealle! Samaten arvostelussa on mielestäni ihan oikeisiin kohtiin kiinnitetty huomiota, joista olen samaa mieltä. 


Kaikki kuvat (C) Suvi Lehto

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti