Pages

Subscribe:

tiistai 2. lokakuuta 2012

Reeniäreeniä

En kuollut fysiikan kokeeseen eikä taivaalta satanut kissoja, joten jaksoin raahautua (ja raahata koiran) agikentälle.Viihdyin kentällä noin 40 minuuttia, siinä kerkesi tehdä muutamaan otteeseen seuramestiksissä olleen kisaavien radan (tosin tuntuu, että unohdin jostain yhden esteen) ja treenata eilistä harjoitusta. Kisaavien rata oli melkein paikallaan sunnuntain jäljiltä, joten päätin pikaisesti rakentaa radan.

En ole aivan varma, menikö rata juuri noin. Alku (1-5) saattoi olla hieman erilainen, en muista oliko esimerkiksi neljäs tai viides hyppy takaakiertona. Muistaakseni radalla oli myös 20 estettä, joten voi olla, että loppusuoralla oli vielä yksi rima. En myöskään osaa piirtää ratoja kunnolla, tuntuu että mittasuhteet kusee oikein urakallla.

Anyway, ensimmäisellä kierroksella koira oli ehkä vielä hieman unessa. Neljännen ja yhdeksännen esteen Taika päätti ohittaa haahuillen ja kepeillä koira joutui hieman miettimään, mistä välistä pitikään mennä sisään. Muuten rata oli aika sutjakas. Toinen ja kolmas kerta menikin sitten ongelmitta ja jopa mukavalla vauhdilla. Hieman vauhti tahtoi hyytyä kohdissa 8-10 ja 14-16, mutta muuten ei valittamista. Neljännen kierroksen palkkailin sitten satunnaisesti aina radalla.

Eilinen treeni olikin loppujenlopuksi aika helppo. Radalla oli hyvä treenata myös persjättöä sekä takaaleikkausta, joka on Taikalle hieman hankala. Toisin kuin luulin, poispäinkäännös olikin Taikasta ihan iisipiisi juttu, joka onnistui ensimmäiselläkin kerralla. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti