Pages

Subscribe:

perjantai 26. huhtikuuta 2013


Ensimmäiset päivät ovat lähteneet käyntiin oikein mukavasti. Heti taloon saavuttuaan kakara tutki paikat reippaasti ja asettui nopeasti taloon. Taika otti pennun odotettua paremmin vastaan, pientä stressiä taisi kuitenkin illalla olla näkyvissä. Medya oikein mielellään leikkisi Taikan kanssa, mutta Taika vastaa leikkikutsuihin vain murisemalla. Jos tilanne on kuitenkin rauhallinen, niin molemmat jättävät toisensa rauhaan. Ääntään käyttävät molemmat kyllä välillä turhankin ahkerasti, Taika yrittää komentaa ohikiitävää termiittiä ja Medyaa turhauttaa, kun Taika ei leikikkään.

Hihnaan Medya pääsi totuttelemaan oikeastaan samantien, sillä aivan pihapiirissä pidän pennun mieluusti kytkettynä. Panta oli onneksi jo vanha tuttu, joten hihna ei paljoa menoa haitannut. Pentu kerää kadulla kiitettävästi huomiota, monen päät kääntyvät ja katse seuraa normaalia pidempään ohikulkiessa. Metsässä ja pellolla Medya saa kuitenkin kirmata vapaana ja harjoitella luoksetuloa. Ruoka onneksi maittaa paremmin kuin hyvin, eikä kuivissa nappuloissa ole valittamista. Kunhan ikää tulee lisää ja hihnakävely alkaa olemaan sujuvaa, tarkoitus olisi käydä mm. Itäkeskuksessa katselemassa hulinaa. Samalla reissulla voisi kuitata myös bussi- ja metroajelun. Taika taisi kahdeksan viikon iässä ensimmäisen kerran matkustaa bussilla.


Leikin ohessa olemme hieman kerenneet harjoitella luoksetulon lisäksi istumista ja seisomista. Molemmat Medya on oivaltanut nopeasti, varsinkin tuon poseeraamisen jalon taidon. Pentuhan tönöttää paremmin kuin tuo seniori! Ylläoleva kuva on epätoivoisesti napsastu itselaukasimen avulla, sillä valitettavasti en onnistunut kopioimaan itseäni myös kameran taakse eikä sopivaa kuvausmiestä löytynyt. Tuleva mätsäriura näyttää siis melko lupaavalta! Kunhan vielä hihna tulee tutuksi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti