Pages

Subscribe:

maanantai 20. tammikuuta 2014

Bumtsit (ja muutama kuokkavieras) uimassaSunnuntaina aamupäivällä suuntasin autoni keulan kohti Hyvinkäätä. Hyvinkään koirakylpylään oli sovittu treffit Bumtsi Bumin kasvattien kera, jonne meille oli varattu kahden tunnin uintivuoro. Koiria paikalle oli tainnut saapua 19 kappaletta. Taikakin pääsi menoihin mukaan ainoana soopelina, pitihän jonkun olla todistamassa, että kyllä nämä vääränvärisetkin pysyvät pinnalla!


Koirat pääsivät polskimaan uittajan kanssa viiden koiran ryhmissä. Vaikka koiria olikin melko monta yhdelle uintivuorolle (30min), pääsi jokainen pulikoimaan aivan riittävästi. Hintalaatusuhde oli mielestäni parempi Hyvinkäällä kuin Helsingissä, jossa jokainen koira ui pienessä altaassa vain neljä kierrosta. Nyt koirat pääsivät uimaan useammin isoa kierrosta uittajan kanssa. Aikaa säästi huomattavasti se, että koirat uivat pareittain tai kolmen kimpassa. Ainakin Medyan kohdalla pareittain uiminen oli parempi vaihtoehto kuin yksin räpiköinti, sillä varsinkin Taikan läsnäolo rauhoitti huomattavasti. Taikan kanssa voisi luultavasti jatkossa mennä aivan hyvin ilman uittajaa, Medya ehkä tarvitsisi vielä hieman apua paremman uintityylin opettamisessa.

Kerrankin Taikalla taisi olla jossain kivempaa kuin Medyalla. Taika on Medyan tapaan käynyt vain kerran aikaisemmin uimassa, mutta koirien uintityylissä oli eroa kuin yössä ja päivässä - kuten kuvista varmasti näkee. Taika otti rennosti, ui rauhallisesti ja nätisti. Medya taas edellisen kerran tapaan yritti epätoivoisesti kurottaa päänsä mahdollisimman ylös vedenpinnasta ja räiskytti vettä etutassuillaan muidenkin puolesta. Eihän meidän hienostoneiti voi todellakaan kastella leukaansa tai ottaa sitä riskiä, että korviin menee vettä tai tukka kastuu (joka luultavasti todennäköisempää tuon räpiköinnin tuloksena). Loppua kohden sekin kuitenkin pikkusen alkoi rentoutumaan ja hieman laskemaan päätänsä lähemmäs vettä.5 kommenttia :

 1. Ihana Medya! :'D Onhan se vesi aika märkää ja ällöttävää!

  VastaaPoista
 2. Voi Medya. :D Se on kuin merihätään joutunut myyrä.

  VastaaPoista
 3. Rinsessa rukka =O Söpö medya.

  VastaaPoista
 4. http://harmaatkoirat.blogspot.fi/2014/01/liebster-blog.html 'haaste' :)

  VastaaPoista
 5. Teidät on haastettu! http://nettastage.blogspot.fi/2014/01/kuulumispostaus-liebster-blog.html

  VastaaPoista