Pages

Subscribe:

perjantai 13. syyskuuta 2013

Haasteitahaasteita

Yh, ylppärilukeminen on taas syönyt suurimman osan ajasta. Biologian YO odottelee maanantaina, englannin kirjalliset keskiviikkona. Bilsan lukeminenkin on vielä aivan kesken, mutta perjantain kunniaksi on pakko tuulettaa hieman aivoja raskaan viikon jälkeen. Nyt ei jaksa päntätä ja opiskella, joten ehkä voisin viihdoin vastata meille lähetettyihin haasteisiin. Haasteet saimme Netta's Stagelta.

Ensimmäisen haasteen ideana on kertoa omasta kesästä seitsemän kuvan avulla ja kertoa niistä vain yhden sanan avulla. Valitettavasti oma kamerani oli kesän aikana 3 viikkoa huollossa, joten tältä ajanjaksolta ei ole yhtään kuvaa säilynyt. Yritetään silti!

Reissaamista 

Koirakavereita ja treenailua

 Uimista ja leikkimistä

Mätsäröintiä ja näyttelyitä

Valitettavasti Taikasta ei oikein ole kesän aikana otettuja yksittäiskuvia. Sen mielialat ja yleiskunto ovat hieman vaihdelleet kesän aikana, usein se kuvissa näyttää elämänilonsa kadottaneelta reppanalta. Turkin kunto on myös taas seilannut missä sattuu. Taika kävi jokunen aika sitten tutkituttamassa kintereensä, sillä ei olekaan akillesjänteen luksaatiota, vaan jotain muuta. Eri juttu, että mitä muuta. Vaivaa voi olla vaikea paikantaa ja saada selville lisätutkimuksissakin. Polvista kuitenkin taas oli juttua, todella helposti luksoituvat ykköset. Ne myös pitäisi kuvauttaa kunnolla, jotta nähtäisiin missä kunnossa ne ovat sisältä. Käsin tutkiminen on selkeästi ikävää koiralle, joten pelkona on, että sieltä saattaa löytyä jotain muutakin kuin pelkkää löysyyttä...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti