Pages

Subscribe:

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Veikkauksen lemmikkikuvakisa ja kuvia


Medya lähti mukaan Veikkauksen kilpailuun, jossa etsitään Suomen söpöintä lemmikkikuvakisaan. Saa käydä äänestämässä TÄÄLLÄ .

Vielä ei ole ylppärit tai koeviikko ohi, mutta pikkuhiljaa alan palailemaan taas elävien kirjoihin! Kävin pitkästä aikaa ulkoiluttamassa kameraakin ulkomaailmassa, reppana joutunut niin pitkään makoilemaan vain hyllyssä. Toisena päivänä ehdin kävellä n. 15-20 min kunnes alkoi satamaan. Sateesta huolimatta sain räpsästyä muutaman peruskuvan Medyasta. Sade yltyi vain rankemmaksi, joten oli pakko kääntyä takaisin kotiin. No, eiköhän mennyt pieni tovi, niin aurinkohan sieltä alkoi pilkottamaan. Ei kuitenkaan huvittanut kuvata aurinkoisella säällä märkiä piskejä. Seuraavana päivänä uudestaan, silloin taas sain muutaman OKn kuvan, jopa myös Taikasta!

Taika pärjäilee jotenkuten Rimadylin voimin, järin suuria muutoksia ei ole ollut näkyvissä.  Päädytään varmaan kipulääkekuurin jälkeen kraniosakraaliin, katsotaan auttaako. Tiedä vaikka sillä olisikin joku tulehdustila päällä, joka aiheuttaa nivelkipua. Pitää jutskailla vähän eläinlääkärin kanssa, kun käydään ottamassa kilpparikontrolli. Siinä samassa voisi taas tsekata muutkin veriarvot, onko ne edelleen hyvät vai onko jotain muutoksia tullut.




2 kommenttia :

  1. Voi miten kivoja kuvia!

    Tsemppiä Taikalle. :/ Toivottavasti selviäisi nuo sen ongelmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Vanhoja kuvia selaillessa näkyy vaan, kuinka toi koira on muuttunut huonompaan suuntaan, eikä oikeen mitään tietoa, mikä sitä tarkalleen vaivaa. :c

      Poista