Pages

Subscribe:

maanantai 30. syyskuuta 2013

Blogi 1v ja yllätyspaketti

Ompas aika kulunut taas nopsaan, vasta hetki sittenhän aloitin pitämään Taikalle omaa blogia siinä uskossa, ettei sitä kukaan lukisi kuitenkaan. Noh, hieman väärässä uskossa olin, sillä blogissa on edelleen elämää melko aktiivisesti. Vähän tilastotietoja kuluneesta vuodesta:

Lukijoita blogille on kertynyt tässä ajassa hienot 75kpl
Kommentteja meille on satanut 110kpl
Tekstejä julkaistu 64kpl
Blogiimme on eksytty 8207 kertaa
... ja eniten hakusanalla "shetlantilainen.blogspot.com"
Kiinnostavin tekstimme on ollut "Kuvapohdintoja"

Kiitos näistä! Toivottavasti vielä ensi vuonna tähän samaan aikaan voin koota samanlaisen katsauksen vielä hienommilla luvuilla. :)

Näin blogin ulkoasu on muuttunut vuoden varrella:

 ------------------------------------------------------------------------------------------

Ihan kuin blogin synttäreiden kunniaksi meille saapui tänään myös yllätyspaketti, johon en itse ollut varautunut ollenkaan. 


Aamulla posti kolahti laatikosta sisään. Koeviikon takia makoilen kotona tekemättä mitään lukemassa, joten olin kotosalla postin tullessa. Selailin mainoslehtisiä ja tarjouksia, kunnes huomaan postin saapumisilmoituksen, joka on kirjattu nimelläni. Ensiksi ajattelin toki, että kyseessä on joku tilaamastani kännykän suojakuoresta (joita tilasin alkukuusta Ebaysta, joten toimituksessa kestää) joka ei olisi syystä x mahtunutkaan postilaatikosta sisään. Ei kuitenkaan näyttänyt olevan, sillä sisällöksi oli merkitty koiran herkkuja ja painoa 1,8kg. Wtf, enhän ollut tilannut mitään?

 
Uteliaisuus voitti lukemisen, joten kunnostin itseni siihen kuntoon, että kehtaisin poistua kotoa muuallekin kuin koirien kanssa metsään. Isokokoinen pakettihan sieltä lähti matkaani, jonka lähettäjäksi oli kirjattu Best Friend. Mietin, olinkohan osallistunut johonkin Facebookissa olleeseen kisaan, mutta mieleeni ei muistunut mitään. Sähköpostiin tai puhelimeenkaan ei ollut tullut mitään ilmoitusta mistään. Paketin sisältä löytyikin kirjekuori, joka kertoi mistä hyvästä meitä palkittiin. En edes muistanut, että olin osallistunut mihinkään kuvakilpailuun, saati sitten uskonut, että olisin voinut jotain voittaa!


Tällainen kasa herkkuja paljastuikin pahvilaatikon sisästä! Harmi, että itse voittokuvan tähti ei voi juurikaan mitään kyseisitä tuotteista syödä, sillä rasvaprosentit kiikkuvat yli 20% tienoilla. Vyötärölle alkaa taas hälyttävästi kertyä suurempaa pelastusrengasta, joten mieluiten jätän kaikki ylimääräiset ja turhat herkut laskuista pois. Onneksi taloudessa on tuo penikka, joka syö vaikka pieniä kiviä ja liikkuu niin hulluna, ettei pieni lisäboosti haittaa ollenkaan.

Piti vielä oikein Pirkan sivuilta tarkistaa, millä kuvalla olen mennyt osallistumaan:


1 kommentti :

  1. Onnea blogin vuosipäivän ja kuvakisamenestyksen johdosta! :)

    VastaaPoista