Pages

Subscribe:

keskiviikko 2. lokakuuta 2013


Taikan "4v" poseeraus, hieman myöhässä tosin. Harkitsen kyllä kovasti sitä, että kävisin napsasemassa uuden lähiaikoina, sillä tuo kuva ei kyllä anna edukseen. Noh, kunhan on jonkinnäkönen kuva muistoksi ja vertailuksi.

Huomenna alkavat myös agilityn ohjatut treenit pikkuharmaan kanssa, apuva. En edes muista milloin olisimme treenanneet agilityä - tai ylipäätään mitään tähdellistä. Aina silloin tällöin tulee pyydettyä perusasentoon ja otettua askel tai kaksi, mutta siihen se jääkin. Nyt talveksi olisin halutessani saanut Medyalle myös tokon ryhmätreenipaikan, mutta jätin ilmottautumatta treenipäivän (sunnuntai) ja matkojen takia (HKI - Espoo). Osittain myös hinnan takia, varsinkin nyt auton kulujen ja muiden ikävien maksujen (autovero, vakuutus jne) jälkeen tili ei erityisemmin näytä niin nättejä lukemia. Huomenna pitäisi uskaltautua myös ajamaan treeneihin yksin tuolla omalla autolla. En ole ajokortin saamisen jälkeen kerennyt montaakaan kilometriä ajaa, saati sitten omalla autolla, joka on melko erilainen kuin autokoulun auto. Ehkä ei jäädä tienpäälle tai sammuta joka risteykseen. Toivottavasti.

1 kommentti :

  1. Onneksi ihmiset on yllättävän ymmärtäväisiä ton sammuilun suhteen :D Kun sen huomaa aika helposti kun auto nytkähtää ja heilahtaa ja valot sammuu. Totta kai se on helvetin kiusallista. Mähän oon ajanut nyt joku reilu 3000km kesäkuu-tähän päivään, mutta mulla tais viimeks eilen sammua auto vielä kahdesti peräkkäin kun mä jotain hosuin eikä auto ole tosiaan sammuillut pariin kuukauteen kertaakaan vaikka päivittäin istun ratin takana.

    VastaaPoista